Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Αθλητισμός

Κύπελλο Αγγλίας - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Οι «κόκκινοι διάβολοι» κατέκτησαν το τρόπαιο

Κυπελλούχος Αγγλίας στέφθηκε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι «κόκκινοι διάβολοι» στον μεγάλο τελικό του Γουέμπλεϊ, ουσιαστικά έκαναν την έκπληξη επικρατώντας της Μάντσεστερ Σίτι με 2-1. Οι «πολίτες» έχασαν την ευκαιρία να κάνουν νταμπλ.

Γκαρνάτσο και Μεϊνού ήταν οι σκόρερ των νικητών, οι οποίοι πέρα από το κύπελλο παίρνουν και το ευρωπαϊκό εισιτήριο για την επόμενη σεζόν. Έτσι πανηγυρίστηκε ακόμη περισσότερο το 13ο Κύπελλο στην ιστορία των «κόκκινων διαβόλων».

Τα πάντα κρίθηκαν απ’ το πρώτο ημίχρονο, καθώς ο Γκαρνάτσο άνοιξε το σκορ στο 30’, με τον Μεϊνού να διαμορφώνει το 2-0 εννιά λεπτά μετά.

Πόλο Γυναικών: «Βόμβα» μεγατόνων! Ο Εθνικός πήρε το Κύπελλο Ελλάδας

Οι «πολίτες» μείωσαν με τον Ντόκου στο 87’, όμως δεν μπόρεσαν να ισοφαρίσουν μέχρι το τριπλό σφύριγμα που έφερε πανηγυρισμούς στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ (Γκουαρδιόλα): Ορτέγκα, Γουόκερ, Στόουνς, Ακέ (46' Ακάντζι), Γκβάρντιολ, Ρόδρι, Κόβασιτς (46' Ντόκου), Σίλβα, Ντε Μπρόινε (57' Άλβαρες), Φόντεν, Χάλαντ.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ (Τεν Χαχ): Ονάνα, Γουάν-Μπισάκα, Βαράν, Μαρτίνες (73' Έβανς), Νταλότ, Μέινο, Άμραμπατ, Γκαρνάτσο (90+3' Λίντελεφ), Ράσφορντ (74' Χόιλουντ), ΜακΤόμινεϊ (90+3' Μάουντ), Φερνάντες.

 

Tags
Back to top button