Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Ελληνική Πολιτική

Κ.Χατζηδάκης: «Σε όλα τα κόμματα υπάρχει υγιής πυρήνας και οι υγιείς πυρήνες έχουν πάντα μεγάλες ευθύνες»

Ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κωστής Χατζηδάκης, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης σε πρωινή εκπομπή, μίλησε για τις αποκαλύψεις Καλογρίτσα και την στάση του ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως είπε μετά την υπόθεση Μιωνή είναι η δεύτερη φορά που στοχοποιείται το Μαξίμου. Μάλιστα, επεσήμανε ότι στον ΣΥΡΙΖΑ δεν δείχνουν να θίγονται από τις αποκαλύψεις.

Φαίνεται ότι τελικά υπάρχει κάλυψη του κ. Παππά και δια της καλύψεως αυτής παίρνει και ο ΣΥΡΙΖΑ τις ευθύνες, είπε ο κ. Χατζηδάκης εξηγώντας πως αυτό προκύπτει επειδή επιμένει η άλλη πλευρά στις κατηγορίες της προς τον στενό συνεργάτη του κόμματος και ο ίδιος πέφτει σε αντιφάσεις, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει καμία αντίδραση.

«Σε όλα τα κόμματα υπάρχει υγιής πυρήνας και οι υγιείς πυρήνες έχουν πάντα μεγάλες ευθύνες. Αυτό θα έπρεπε να συμβαίνει και στον ΣΥΡΙΖΑ, όπου βλέπω μια σιωπή.», τόνισε.

Και συμπλήρωσε πως «όλα αυτά αν είναι αληθή, όλοι αυτοί οι οποίοι κατηγορούνται προφανώς δεν έχουν θέση στη ΝΔ. Θα περίμενα κάτι τέτοιο να ειπωθεί κι από το ΣΥΡΙΖΑ.»

Τέλος, είπε ότι «τώρα φαίνεται ότι είχαν έναν απίστευτο κυνισμό. Ήρθαν έτοιμοι να διαπλακούν από την πρώτη περίοδο της διακυβέρνησής τους και να κάνουν χειρότερα από αυτά που κατηγορούσαν τους άλλους.»

Tags
Back to top button