Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Αθλητισμός

Κώστας Κεντέρης: Επανεμφανίστηκε μετά από πολλά χρόνια - Τι αποκάλυψε

Το Σάββατο πραγματοποιήθηκε εκδήλωση προς τιμήν του πατέρα Αντωνίου και της Κιβωτού του Κόσμου και την παρουσίαση ανέλαβε η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Ο Κώστας Κεντέρης, λοιπόν, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και αποκάλυψε με τι ασχολείται σήμερα.

«Είμαι πολύ καλά, οικογενειακά και αυτή την περίοδο ασχολούμαι και με τον στίβο, αυτό το οποίο αγαπάω. Μένω μόνιμα στα πανέμορφα Γιάννενα, στα Ζαγοροχώρια. Δεν έφυγα ποτέ από τα στάδια, άσχετα αν δεν εμφανιζόμουν στα στάδια. Πάντοτε πήγαινα και μαζί με τα παιδιά μου…Θεωρώ τον αθλητισμό υγεία και θεωρώ ότι αξίζει ο κάθε γονιός να πάει τα παιδιά του, όχι για πρωταθλητισμό, αλλά για απλό αθλητισμό. Τα παιδιά μου δεν τα προπονώ εγώ» ανέφερε ο Κώστας Κεντέρης.Στο ταξίδι του στη Χίο ο Κώστας Κεντέρης συνοδευόταν από τα παιδιά του και συμπλήρωσε: «Νομίζω ότι σήμερα κατάλαβαν τα παιδιά μου κατάλαβαν για μένα, γιατί δεν κάνω εμφανίσεις. Υπάρχουν και άλλοι άνθρωποι που έχουν καταφέρει πάρα πολλά και περισσότερα πράγματα από εμένα στη χώρα μας. Δε μου λείπουν ο πρωταθλητισμός και οι Ολυμπιακοί αγώνες. Έχει μείνει αγάπη για το χώρο, αγάπη γι' αυτό που έκανε και γι' αυτό για το οποίο θα συνεχίσω να κάνω. Να είμαι μέσα στον χώρο του στίβου και του αθλητισμού. Όσο μπορώ».

Για τον πατέρα Αντώνιο, ο Κώστας Κεντέρης πρόσθεσε πως «η προσπάθεια που κάνει ο πατέρας Αντώνιος, και όχι μόνο στη Χίο, αλλά και σε όλη την Ελλάδα, με έκανε να έρθω εδώ. Δίνει δύναμη, δίνει αγάπη και πραγματικά είναι άξιος συγχαρητηρίων».

Tags
Back to top button