Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Οικονομια

Kτηματολόγια: Παράταση από 1 έως 2 μήνες - Aυτή είναι και η τελευταία διαμηνύει το ΥΠΕΝ

Παράταση από 1 έως 2 μήνες στα προγράμματα κτηματογράφησης όλης της χώρας που είναι σε εξέλιξη προγραμματίζει το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Στο ΥΠΕΝ διαμηνύουν ότι θα είναι και η τελευταία παράταση που θα δοθεί στους πολίτες για την υποβολή των δηλώσεων καθώς η κτηματογράφηση σε δύο μήνες συμπληρώνει ένα χρόνο από την έναρξη του προγράμματος αλλά η προσέλευση του κόσμου –με όλες τις ιδιαιτερότητες της τελευταίας γενιάς κτηματογράφησης, η οποία αφορά ορεινές και αγροτικές περιοχές- είναι ακόμη πολύ περιορισμένη διακυβεύοντας κάθε σχεδιασμό για την ολοκλήρωση του έργου.

Στο πλαίσιο αυτό εξετάζεται από το υπουργείο ακόμη και νομοθετική ρύθμιση που θα καθιστά πιο αυστηρό το πλαίσιο αλλά και θα επιβάλλει κυρώσεις σε εκείνους που δεν υποβάλλουν εμπρόθεσμα τις δηλώσεις τους στο κτηματολόγιο.

Tags
Back to top button