Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ξέσπασμα βίας σε αγώνα ράγκμπι: Παίκτης γρονθοκόπησε τον διαιτητή (βίντεο)

Σοκ προκαλεί η σκηνή με έναν Γάλλο παίχτη του ράγκμπι να ρίχνει αναίσθητο έναν διαιτητή επειδή τον απέβαλε μετά από άσεμνη χειρονομία.

Ο δράστης, ο οποίος δεν έχει κατονομαστεί, αγωνίζεται στην ομάδα Saint-Esteve και πλέον αντιμετωπίζει το ενδεχόμενο του ισόβιου αποκλεισμού από το άθλημα.

Το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στον αγώνα κυπέλλου της Saint-Esteve με την Toulouse και καταγράφηκε από τον τηλεοπτικό φακό.

Ο παίχτης, ο οποίος κατά πληροφορίες είναι 21 ετών φαίνεται αρχικά να επιτίθεται φραστικά στον διατητή για την απόφασή του να τον αποβάλει μετά από άσεμνη χειρονομία στους αντίπαλους οπαδούς.

Δεν μένει, όμως, μόνο σε αυτό αφού ξαφνικά φαίνεται να του ρίχνει μια γροθιά και να τον ρίχνει αναίσθητο.

Σε έξαλλη κατάσταση, δε, στη συνέχεια ανταλλάσει γροθιές και με τους παίχτες της αντίπαλης ομάδας.

Όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος της St-Esteve ο συγκεκριμένος παίχτης ήταν υπότροπος καθώς και νωρίτερα μέσα στη σεζόν είχε υποστεί διακοπή συμβολαίου για πειθαρχικό παράπτωμα.

Tags
Back to top button