Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ξεσπά η μητέρα του μικρού Νίκου που πέθανε πέφτοντας σε φρεάτιο

Η μητέρα του μικρού Νίκου που έχασε τη ζωή του πέφτοντας σε φρεάτιο σε ένα από τα σπίτια του «Χαμόγελου του Παιδιού» ζήτησε να δοθούν εξηγήσεις για τις συνθήκες θανάτου του παιδιού.

«Αποφάσισα να τα βάλω για να ζήσουν τα παιδιά μου, όχι να πεθάνουν. Όμως αυτοί μου τα σκότωσαν τα παιδιά μου», δήλωσε στον Alpha. Όπως λέει η μητέρα πέντε παιδιών, αναγκάστηκε λόγω κοινωνικών συνθηκών να επιτρέψει τη φιλοξενία των παιδιών της στον οργανισμό.

«Δεν είχα το ψωμί τους. Μου έλειπαν πάρα πολλά και δεν μπορούσα να τα ζήσω. Ήταν στα χέρια τους, όχι στα δικά μου χέρια», σημειώνει.

Η οικογένεια ζητά από τις αρχές να επιστρέψουν στο σπίτι και τα δύο άλλα παιδιά που φιλοξενούνται σε δομές του οργανισμού.

Ο εισαγγελέας Κορίνθου, μαζί με τον διοικητή της ασφάλειας έκαναν το πρωί αυτοψία στο φρεάτιο και πήρε νέες καταθέσεις.

«Ημέρα σπαραγμού η σημερινή για «Το Χαμόγελο του Παιδιού» που έχασε από την οικογένειά του τον Νίκο 2,5 ετών, ο οποίος μεγάλωνε στο σπίτι της Αρχαίας Κορίνθου. Ο Νίκος έχασε τη ζωή του σήμερα το πρωί κατά τη διάρκεια εκκένωσης φρεατίου και διενεργούνται έρευνες για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος. Όλοι εμείς στην οικογένεια του Χαμόγελου είμαστε συντετριμμένοι», ανέφερε σε δήλωσή του μετά την τραγωδία το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Tags
Back to top button