Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Ξεκίνησε η επέλαση του χιονιά – Μαγικό τοπίο στα Τρίκαλα (εικόνες)

Μια μοναδική έκπληξη περίμενε τους κατοίκους των ορεινών Τρικάλων, το πρωί των Χριστουγέννων, καθώς η χιονόπτωση, τις νυκτερινές ώρες, δημιούργησε ένα μαγικό τοπίο.


Οπως ανέφεραν, το βράδυ της παραμονής των Χριστουγέννων ο καιρός ήταν βροχερός.

Παρά ταύτα, γύρω στις 3:00 τα ξημερώματα, όπως είχαν προβλέψει οι μετεωρολόγοι, ο νότιος άνεμος «γύρισε» σε βόρειος, με συνέπεια η θερμοκρασία να πέσει στο μηδέν και να αρχίσει να χιονίζει.

Σύμφωνα με το trikalaola, το χιόνι έχει φτάσει τους 15 πόντους, και το χιονοδρομικό κέντρο Περτουλίου είναι πλέον έτοιμο να φιλοξενήσει τους λάτρεις των χειμερινών σπορ.

 

Να σημειωθεί ότι στα ορεινά Τρίκαλα, όπως και σε άλλες περιοχές της χώρας, η κίνηση των οχημάτων διεξάγεται μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες.


Tags
Back to top button