Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Ελληνική Πολιτική

Κ.Σακελλαροπούλου: Συνάντηση με τον Β.Σταϊνμάιερ - Στο επίκεντρο Οι σχέσεις με την Τουρκία και το μεταναστευτικό

Η πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας Φράνκ Βάλτερ Σταϊνμάιερ, στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής της Πρωτοβουλίας των Τριών Θαλασσών στη Σόφια.

Η πρόεδρος της Δημοκρατίας εξέφρασε στον κ. Σταϊνμάιερ, την ανησυχία της για τις εξαγωγές γερμανικών υποβρυχίων στην Τουρκία, που θέτουν σε κίνδυνο την ισορροπία δυνάμεων στο Αιγαίο, σημειώνει το ΑΠΕ-ΜΠΕ. Παράλληλα, αντάλλαξαν απόψεις για τις τρέχουσες διεθνείς εξελίξεις και τέλος, η κ. Σακελλαροπούλου αποδέχθηκε την επίσημη πρόσκληση που της απηύθυνε ο Γερμανός ομόλογός της να επισκεφθεί το Βερολίνο.

Παράλληλα η πρόεδρος της Δημοκρατίας συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Πολωνίας Άντρζεϊ Ντούντα, με τον οποίο συζήτησε τις επιπτώσεις της πανδημίας στην οικονομία και τον τουρισμό. Ως προς την πρωτοβουλία των Τριών Θαλασσών, ο κ. Ντούντα υπογράμμισε, ότι η συμμετοχή της Ελλάδος αποτελεί φυσική κατάληξη, ενώ η κυρία Σακελλαροπούλου εξέφρασε την επιθυμία της χώρας μας να ενισχυθούν οι συνέργειες, με προοπτική να διευρυνθεί η Πρωτοβουλία και προς τη Μεσόγειο. Επίσης, αποδέχθηκε την πρόσκληση του κ. Ντούντα να πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στην Πολωνία.

Tags
Back to top button