Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Κρήτη: Συνελήφθη 29χρονος διακινητής χασίς

Λίγο πριν βγει για... διανομή του παράνομου εμπορεύματος που είχε στην κατοχή του συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών μέσα στο σπίτι του στο Ηράκλειο ένας νεαρός Έλληνας, που ετοιμαζόταν να διαθέσει σημαντική ποσότητα χασίς σε χρήστες της πόλης.

Ο 29χρονος διακινητής είχε ήδη μοιράσει σε 19 αυτοσχέδιες συσκευασίες τα 745,40 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης που είχε στο σπίτι του, μαζί με μια ζυγαριά ακριβείας η ύπαρξη της οποίας επιβεβαίωσε ότι δεν είχε τα ναρκωτικά για προσωπική του χρήση. Οι συσκευασίες κατασχέθηκαν και ο νεαρός δράστης παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου που του απήγγειλε κατηγορίες για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Την ίδια δίωξη άσκησε και ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Τρικάλων σε έναν 32χρονο Έλληνα και έναν 23χρονο Αλβανό, οι οποίοι εντοπίστηκαν να έχουν στην κατοχή τους μια συσκευασία με αποξηραμένη κάνναβη βάρους 79,1 γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε. Οι δυο νεαροί συνελήφθησαν και διενεργείται προανάκριση για να εξακριβωθεί η προέλευση των ναρκωτικών.

Tags
Back to top button