Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κρήτη: Σε σοβαρή κατάσταση νεαρός που νοσηλεύεται στο ΠΑΓΝΗ με κορονοϊό

Σοβαρή χαρακτηρίζεται η κατάσταση ενός νεαρού Κρητικού ο οποίος εισήχθη την Τρίτη (25/8) στο ΠΑΓΝΗ, έχοντας προσβληθεί από κορωνοϊό.

Σύμφωνα με τα όσα είπε στο Ράδιο Κρήτη και την εκπομπή του Λευτέρη Βαρδάκη ο Καθηγητής Πνευμονολογικής και Διευθυντής της Πνευμονολογικής Κλινικής του ΠΑΓΝΗ, Νίκος Τζάνάκης, ο άνδρας είχε ταξιδέψει πρόσφατα σε νησί.

Επιστρέφοντας, εμφάνισε συμπτώματα και χθες εισήχθη στο νοσοκομείο και συγκεκριμένα στην Κλινική Covid.

Σύμφωνα με τον κ.Τζανάκη, δεν αποκλείεται εντός της ημέρας, ο νεαρός Κρητικός να διασωληνωθεί στη ΜΕΘ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Την ίδια ώρα, ο καθηγητής χαρακτήρισε "προβληματική" την κατάσταση με τα κρούσματα στο Ηράκλειο - χθες ανακοινώθηκαν 10 νέα στην ΠΕ Ηρακλείου - και συμπλήρωσε ότι δέκα επιβεβαιωμένα κρούσματα αντιστοιχούν σε 100 ασυμπτωματικούς ασθενείς.
 

Tags
Back to top button