Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κρήτη: Μάχη για τη ζωή τους δίνουν τα δύο αγοράκια που έπεσαν στο κενό!

Κρίσιμο και καθοριστικό είναι το κάθε δευτερόλεπτο που περνάει για τα δύο μικρά παιδιά που βρέθηκαν στο κενό στην Κρήτη. Και τα δύο αγοράκια, ηλικίας 2 και 3 ετών βρίσκονται διασωληνωμένα και σε καταστολή, νοσηλευόμενα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΠΑΓΝΗ.

Το 3χρονο αγοράκι από τη Συρία χαρακτηρίζεται ως πολυτραυματίας, έχει υποστεί κατάγματα σε κεφάλι και σώμα και είναι διασωληνωμένο και σε καταστολή. Το άλλο αγοράκι που έπεσε από το σκαμπό και επίσης νοσηλεύεται στην ΜΕΘ εμφάνισε στην πορεία σπασμούς και απώλεια συνείδησης, γι’ αυτό και δεν είχε γίνει αναφορά στην Αστυνομία.

«Γενικά, όποιος νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, είτε είναι ενήλικος είτε ανήλικος, είναι κρίσιμες οι μέρες και οι ώρες που νοσηλεύεται. Το προσωπικό μας καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να μπορέσουν να επανέλθουν», σχολίασε ο διοικητής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Γιάννης Τασσόπουλος, περιγράφοντας και την κατάσταση της υγείας τους:

«Το ένα, που είναι 3 χρονών, ήρθε από το νοσοκομείο Ρεθύμνου με πτώση από μεγάλο ύψος. Έχει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, είναι διασωληνωμένο, σε καταστολή. Το δεύτερο αγοράκι είναι 2 ετών. Εκείνο έπεσε από χαμηλό ύψος και διασωληνώθηκε κι επίσης είναι σε καταστολή, λόγω του ότι εμφάνισε διάφορα προβλήματα νευρολογικής φύσης».

Τους καλοκαιρινούς μήνες τα ατυχήματα μικρών παιδιών είναι πολύ συνηθισμένα, γι’ αυτό και είναι αναγκαίο να υπάρχει περισσότερη μέριμνα και προσοχή απέναντί τους, όπως υπογράμμισε και ο κ. Τασσόπουλος.

πηγή: 

Tags
Back to top button