Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Κρήτη: Ελεύθερος υπό όρους ο γιατρός που αυτοϊκανοποιούνταν ενώ εξέταζε ασθενή

Οι καταγγέλουσες απαιτούν την δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενώ παράλληλα έχει γίνει αίτηση και για αναστολή της άδειας λειτουργίας του ιατρείου του, παράλληλα με τον πειθαρχικό του έλεγχο.

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο 55χρονος γιατρός από τον Άγιο Νικόλαο που κατηγορείται για ... ανάρμοστη συμπεριφορά κατά τη διάρκεια της εξέτασης μιας 25χρονης ασθενούς του. Του επιβλήθηκε απαγόρευση εξόδου από την χώρα και εμφάνιση στο αστυνομικό τμήμα.  Μετά τη σύλληψή του που ακολούθησε την καταγγελία της 25χρονης, κι άλλες γυναίκες προχώρησαν σε ανάλογες καταγγελίες σε βάρος του.

Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι ήταν με την συναίνεσή τους ό,τι έγινε δεν κατάλαβε ποτέ ότι τις προσέβαλε καθώς ένιωσε ότι ήταν αμοιβαίο!

Την ίδια στιγμή η δικηγόρος κ. Μαρίνα Παναγιωτάκη δήλωσε σήμερα ενώπιον του τακτικού ανακριτή Λασιθίου παράσταση πολιτικής αγωγής για τέσσερις κοπέλες από τις δέκα που έχουν εμφανιστεί μέχρι σήμερα σύμφωνα με πληροφορίες υπέβαλαν αίτηση για δημοσιοποίηση των στοιχείων του και της φωτογραφίας του με σχετική διάταξη καθώς πιστεύεται ότι η υπό διερεύνηση έχει βάθος.

Με αίτησή τους ζητούν ακόμα την αναστολή της άδειας λειτουργίας του ως ιατρού ενώ θα απευθυνθούν και στον ιατρικό σύλλογο προκειμένου να ζητήσουν τον πειθαρχικό του έλεγχο. 

Η ίδια προτρέπει τις κοπέλες που έπεσαν θύματα της ανάρμοστης συμπεριφοράς του κατηγορουμένου να μιλήσουν προκειμένου να λυτρωθούν όπως είπε χαρακτηριστικά.
 

Tags
Back to top button