Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Κρήτη: Αναζητούν τρεις κτηνοτρόφους στον Μυλοπόταμο - Κόλλησαν στο δρόμο λόγω της χιονόπτωσης

Τρεις κτηνοτρόφους που αγνοούνται από χθες το βράδυ στην περιοχή των Αραβάνων στον Μυλοπόταμο Ρεθύμνου αναζητούν οι αρχές.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες πήγαν για να επισκεφτούν τη στάνη τους και κόλλησαν στον δρόμο.
Έντονη είναι η κινητοποίηση των συναρμόδιων αρχών, όπως είπε ο Συντονιστής Πολιτικής Προστασίας Μανόλης Παραβολιδάκης.

Οι τρεις κτηνοτρόφοι πήγαν να επισκεφτούν την στάνη τους και φαίνεται πώς κόλλησαν στον δρόμο, λόγω της έντονης χιονόπτωσης, σε μία περιοχή, με υψόμετρο 1.000 μέτρων, κοντά στην Ελεύθερνα.

Στην επιχείρηση εντοπισμού των τριών κτηνοτρόφων συμμετέχουν η ΕΜΑΚ, η Πολιτική Προστασία, η Αστυνομία, και κάτοικοι της περιοχής.
Σύμφωνα με τον Περιφερειακό Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών στην Κρήτη κ. Μπουρουντάκη, στις έρευνες συμμετέχουν ερπυστριοφόρο, drones, ΕΜΑΚ και επιλεκτα μέλη της Πυροσβεστικής

Πηγή: Cretalive.gr

Tags
Back to top button