Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Ελληνική Πολιτική

Κρήτη: Άγριες αποδοκιμασίες από υγειονομικούς σε Κ.Μητσοτάκη για τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς (βίντεο)

Ένα σκηνικό το οποίο τείνει να γίνει γνώριμο στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη εκτυλίχθηκε στο ΠΑΓΝΗ, καθώς δέχθηκε γι' άλλη μια φορά έντονες αποδοκιμασίες, από τους πολίτες που δεν θέλουν «ούτε να τον βλέπουν»

Συγκεκριμένα όταν  ο πρωθυπουργός έφτασε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου (ΠΑΓΝΗ)  με  , αποδοκιμάστηκε έντονα από τους υγειονομικούς, οι οποίοι μεταξύ άλλων διαμαρτύρονταν για τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς που σκοπεύει να επιβάλλει η κυβέρνησή του. 

Οι εργαζόμενοι ζητούν μεταξύ άλλων «Κατάργηση της τροπολογίας για την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού!»  και λένε «όχι στο διαχωρισμό εργαζομένων, στην αναστολή εργασίας και στις απολύσεις», που προβλέπει η συγκεκριμένη τροπολογία. 

Σήμερα ήταν ιδιαίτερα φορτισμένη μέρα για όλους τους υγειονομικούς, καθώς  

 

Επίσης οι υγειονομικοί λόγω για  «οξυμένα προβλήματα και ελλείψεις στα νοσοκομεία, αλλά και  προσπάθεια αποπροσανατολισμού των υγειονομικών και των ασθενών με “φιέστες” και προσχηματικούς “διαλόγους”».

Όπως καταγγέλλουν, «κυβέρνηση, υπουργείο και διοίκηση επιλέγουν να μην κάνουν μόνιμες προσλήψεις αλλά ανοίγουν ΜΕΘ με μετακινούμενους νοσηλευτές από τα ήδη υποστελεχωμένα τμήματα και κλινικές».

Φυσικά δεν έλλειψαν οι γκάφες, καθώς κατά την είσοδο του πρωθυπουργού στο νοσοκομείο θερμομέτρησαν μόνο τον ίδιο «για τις κάμερες» και κανέναν από την πολυμελή συνοδεία του. 

 

 

Αυτή ήταν η πολλοστή φορά που η περιοδεία του πρωθυπουργού στην επαρχία καταλήγει σε φιάσκο, κάτι που όμως δεν πτοεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος συνεχίζει να γυρίζει την Ελλάδα και να εισπράττει την λαϊκή οργή που προκαλούν οι πολιτικές του. 

Ποιος άλλωστε μπορεί να ξεχάσει την , που ανάγκασαν την φρουρά του να τον φυγαδεύσει ενώ φώναζε πανικόβλητη «ΦΥΓΕ, ΦΥΓΕ».

 

Tags
Back to top button