Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Κριμαία: Χειροπέδες σε άνδρα με την κατηγορία της κατασκοπεία υπέρ της Ουκρανίας

Στην σύλληψη ενός άνδρα προχώρησε η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ασφαλείας της Ρωσίας, με την κατηγορία της κατασκοπείας υπέρ της Ουκρανίας.

Η σύλληψη σημειώνεται σε μια περίοδο υψηλών εντάσεων με την Ουκρανία, καθώς η Μόσχα έχει ενισχύσει τις στρατιωτικές της δυνάμεις κοντά στα κοινά τους σύνορα. Ο Ρώσος υπουργός Άμυνας, Σεργκέι Σόιγκου, έφθασε σήμερα στην Κριμαία, προκειμένου να επιβλέψει μεγάλης κλίμακας στρατιωτικά γυμνάσια.

Στα στρατιωτικά γυμνάσια θα συμμετάσχουν τουλάχιστον 10.000 στρατιώτες και περισσότερα από 40 πολεμικά πλοία, ανακοίνωσε το υπουργείο Άμυνας, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Interfax.

Ο άνδρας, το όνομα του οποίου δεν αποκαλύφθηκε, συνελήφθη στη Σεβαστούπολη επειδή φέρεται να συγκέντρωνε και να παρέδιδε μυστικές πληροφορίες στις ουκρανικές στρατιωτικές υπηρεσίες πληροφοριών σχετικά με τον Ρωσικό Στόλο που έχει τη βάση του στη Μαύρη Θάλασσα, ανέφεραν οι υπηρεσίες ασφαλείας.

Τα τελευταία χρόνια έχουν αναφερθεί πολλές υποθέσεις προδοσίας στη Ρωσία.

 

 

Tags
Back to top button