Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Κραυγή αγωνίας από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Β/Α Αττικής: «Υποστελεχωμένα τα τμήματα - Δεν υπάρχει κόσμος»

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων  Βορειοανατολικής Αττικής εξέφρασε τα θερμά της συλλυπητήρια στο σύζυγο και στην οικογένεια της άτυχης 22χρονης κοπέλας που στραγγάλισαν δίπλα στο 11 μηνών παιδί της.

Η ανακοίνωση κάνει λόγο για αριθμητική ανεπάρκεια των Α.Τ της Βορειοανατολικής Αττικής, και για υποστελεχωμένα αστυνομικά τμήματα και τμήματα ασφαλείας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Β/Α Αττικής.

«Η δολοφονία της νεαρής μητέρας στα Γλυκά Νερά συγκλόνισε την Ελληνική και Παγκόσμια Κοινή Γνώμη.

Το ειδεχθές της πράξης είναι πρωτοφανές στα εγκληματολογικά χρονικά και δυστυχώς είναι ένας σοβαρός ενδείκτης «αναβίβασης» των βίαιων εγκλημάτων και στην Ελλάδα.

Το Δ.Σ εκφράζει σήμερα, την ημέρα της τελετής της κηδείας της Καρολάιν στην Αλόννησο, τα θερμά συλλυπητήρια στο σύζυγο και στην οικογένειά της και ελπίζουμε να έχουν τη δύναμη να ξεπεράσουν τον αδόκητο, απρόσμενο και άδικο χαμό της.

Παράλληλα είμαστε υποχρεωμένοι να γίνουμε δυσάρεστοι για ακόμη μια φορά, καθώς είχαμε αναφερθεί επανειλημμένα στην αριθμητική ανεπάρκεια των Α.Τ και Τ.Α της Δ/νσης Βορειοανατολικής Αττικής. Δυστυχώς οι επαΐοντες είχαν την άποψη ότι η αστυνόμευση μπορούσε να υλοποιηθεί και να επιτευχθεί με υποστελεχωμένα τα αστυνομικά τμήματα και τα τμήματα ασφαλείας.

Ίσως δεν είναι σήμερα κατάλληλος χρόνος να αναφερθούμε διεξοδικά σ’ όλες τις πτυχές του τεράστιου αυτού θέματος, όμως υπήρξαμε πολλάκις μάντεις σχετικά με το τι έμελλε γενέσθαι. Η ποιοτική αναβάθμιση εγκλημάτων είναι πλέον εξόφθαλμη και οι ενδεδειγμένες λύσεις σωστής και σύγχρονης αστυνόμευσης αναδεικνύονται από μόνες τους.

Ίσως έτσι αποφύγουμε στο μέλλον κι άλλες τέτοιες περιπτώσεις. Αν εμμείνουμε στην ίδια στρατηγική και τακτικές τότε είναι βέβαιο ότι σε λίγο θα μιλάμε για το επόμενο «χρονικό προαναγγελθέντος θανάτου».

 

 

Tags
Back to top button