Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Οικονομια

Κωστής Χατζηδάκης : Νέα αύξηση για τον κατώτατο μισθό στις αρχές του 2022, μεγαλύτερη από 2%

Ο υπουργός Εργασίας μιλώντας στον ΣΚΑΪ, επανέλαβε τα όσα έχει ήδη κάνει γνωστά η κυβέρνηση, ότι δηλαδή θα υπάρχει νέα αύξηση το πρώτο εξάμηνο του 2022.

Όπως είπε, οι διαδικασίες αυτές μάλλον θα επισπεύσουν λόγω της μεγάλης ακρίβειας, ωστόσο υποστήριξε πως δε μπορεί να πει αν θα είναι μεγάλη η αύξηση.

Απαντώντας σε ερώτηση ανέφερε ότι θα είναι πάνω από το τωρινό 2%, άγνωστο όμως το πόσο. Αυτό, όπως είπε, θα γίνει μετά από συζήτηση και με τους φορείς, ενώ τόνισε πως μεγάλες και μικρομεσαίες επιχειρήσεις είχαν ζητήσει πάγωμα του μισθού.

 

Tags
Back to top button