Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΥΓΕΙΑ

Κορωνοϊός: Θετικά μηνύματα - Μετά από 5 μέρες κάτω από 200 νέα κρούσματα

Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε σήμερα, Δευτέρα, 150 νέα κρούσματα του κορωνοϊού στην Ελλάδα. Είναι η πρώτη φορά μετά από 5 ημέρες που καταγράφηκαν λιγότερα από 200 νέα κρούσματα. 

Σταθερά πάνω από 200 ήταν τα κρούσματα κορωνοϊού τις τελευταίες ημέρες στην Ελλάδα, κάτι που είχε εγείρει την αγωνία στους πάντες αναφορικά με την εξέλιξη της πανδημίας. Σήμερα, σημειώθηκε σημαντική μείωση με 150 νέα κρούσματα. Η εβδομάδα που διανύουμε είναι πολύ σημαντική καθώς, σύμφωνα και με δηλώσεις ειδικών, θα φανεί αν τα μέτρα που έχουν ληφθεί τις τελευταίες εβδομάδες θα αποδώσουν, ή θα χρειαστεί να αυστηροποιηθούν περισσότερο.

Αξίζει να σημειωθεί πως η τελευταία ανακοίνωση του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας στην οποία αναφέρονταν λιγότερα από 200 κρούσματα ήταν η 11η Αυγούστου όταν είχαν ανακοινωθεί 196 κρούσματα.

Εκτοτε οι ημερήσιες μολύνσεις ήταν:

12 Αυγούστου, 262 κρούσματα κορωνοϊού
13 Αυγούστου, 204 κρούσματα κορωνοϊού
14 Αυγούστου, 254 κρούσματα κορωνοϊού
15 Αυγούστου, 230 κρούσματα κορωνοϊού
16 Αυγούστου, 217 κρούσματα κορωνοϊού

Tags
Back to top button