Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Κορονοϊός: Στην Γερμανία ανοίγουν υπαίθρια γυμναστήρια

Υπαίθρια γυμναστήρια σε χώρους στάθμευσης ανοίγουν στην Γερμανία προκειμένου να υπάρχει εναλλακτική για όσους επιθυμούν να αθληθούν κατά την περίοδο του lockdown. Αυτή την λύση βρήκε η γνωστή εταιρεία «McFit» που αριθμεί περισσότερα από 1,7 εκατομμύρια μέλη.

Η «McFit» λειτουργεί από σήμερα πλήρως εξοπλισμένους εξωτερικούς χώρους άθλησης σε δέκα πόλεις της Γερμανίας. Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να προκρατήσουν θέση, καθώς ο αριθμός των ατόμων που επιτρέπεται να γυμνάζονται ταυτόχρονα είναι περιορισμένος, ενώ ο καθένας μπορεί να βρίσκεται στον χώρο το πολύ για 45′. Αποδυτήρια και τουαλέτες δεν λειτουργούν, λόγω των κανονισμών για την πανδημία του κορονοϊού.

«Είναι θέμα επιβίωσης», τονίζει στην BILD ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου RSG στον οποίο ανήκει η αλυσίδα γυμναστηρίων ΜcFit Ράινερ Σάλερ και εξηγεί ότι δεν ισχύει πλέον το «Too big to fail» (πολύ μεγάλος για να αποτύχει). Η κρίση πλήττει και τους μεγάλους του κλάδου, προσθέτει και εκτιμά ότι πολλά γυμναστήρια θα εξαφανιστούν από την αγορά, όπως συνέβη ήδη στις ΗΠΑ. «Το κύμα θα φτάσει και στην Ευρώπη – και όσο περισσότερο διαρκέσει το lockdown, τόσο πιο δραματικό θα είναι», τονίζει ο κ. Σάλερ.

Δείτε βίντεο:

Για την λειτουργία των συγκεκριμένων υπαίθριων γυμναστηρίων υπήρξε γνωμοδότηση του καθηγητή Ιατρικής Κλάους-Ντίτερ Τσάστρο, του «Πάπα της Υγιεινής», όπως είναι γνωστός στην Γερμανία, ο οποίος αποφάνθηκε ότι με την τήρηση των κανόνων, αποκλείεται υπό αυτές τις συνθήκες η μετάδοση του κορονοϊού.

Στην Γερμανία υπάρχουν σήμερα 10.000 γυμναστήρια, στα οποία είναι εγγεγραμμένα 12 εκατομμύρια μέλη.

Tags
Back to top button