Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Κορονοϊός - Ο Ερντογάν "βαφτίζει" σε γρίπη τα θανατηφόρα κρούσματα

Κρούσματα τα οποία ο παγκόσμιος οργανισμός Υγείας από τον Μάρτιο αποδέχεται ως Covid-19, στην Τουρκία ακόμα κάποια εξ αυτών φέρεται να καταχωρούνται ως Avian Influenza (γρίπη των πτηνών) η Mers cov. Σύμφωνα με την είδηση της Εμινέ Αλγκουν, από την Deutsche Welle-τουρκικά, τα δεδομένα της Τουρκίας σχετικά με τον Covid-19 δεν είναι σύμφωνα με τα κριτήρια του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας,όπως αναφέρει το tourkikanea.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αυτό γίνεται αιτία για προβολή λιγότερων κρουσμάτων και θανάτων, ενώ παρεμποδίζει την σύγκριση με άλλες χώρες. Γιατροί οι οποίοι με έρευνες που έκαναν ανακάλυψαν αυτή την κατάσταση, καλούν το υπουργείο υγείας να εφαρμόσει τα διεθνή κριτήρια.

Ο Δρ. Καγιχάν Πάλα -καθηγητής δημόσιας Υγείας στο πανεπιστήμιο του Ουλουντάγ, περιέγραψε το πώς αποκάλυψε το σύστημα κωδικοποίησης στην Τουρκία: Απόφοιτοι του πανεπιστημίου μας και συνάδελφοί μας επιχειρώντας να καταχωρήσουν τις ασθένειες τις οποίες επέβλεπαν, μας κοινοποίησαν κάποιες δυσκολίες που είχαν στην κωδικοποίηση τους. Μία εξ αυτών ήταν ότι κάποιες ασθένειες αν και πίστευαν πως ήταν Covid-19, καταγραφόταν ως γρίπη των πτηνών. ”

Μετά από αυτό ο καθηγητής ερεύνησε την προσέγγιση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και ακολούθως τα δεδομένα των ΗΠΑ, Αγγλίας, Γερμανίας, Καναδά και Πολωνίας και έτσι φάνηκε πως το σύστημα κωδικοποίησης που χρησιμοποιείται στην Τουρκία είναι διαφορετικό από όλα τα άλλα.

Tags
Back to top button