Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Κορονοϊός: Η Ελλάδα βγήκε από τη λίστα των ΗΠΑ με χώρες που «θα πρέπει να αποφεύγουν» οι Αμερικανοί

Την περασμένη εβδομάδα τα CDC ανέφεραν ότι θα αναθεωρήσουν τις συστάσεις τους και ότι θα διατηρήσουν το «Επίπεδο 4» (δηλαδή τη σύσταση «Αποφύγετε το ταξίδι») μόνο «για ειδικές συνθήκες», όπως για παράδειγμα αν αυξηθούν ραγδαία τα κρούσματα σε κάποια χώρα, αν εμφανιστεί κάποια παραλλαγή ανησυχίας ή αν καταρρεύσει το σύστημα υγείας σε κάποια περιοχή.

ΗΠΑ: Παγκόσμια σύνοδο κορυφής για την Covid-19 στις 12 Μαΐου ανακοίνωσε ο Λευκός Οίκος

Πλέον, καμία χώρα δεν βρίσκεται στο «Επίπεδο 4». Για τις χώρες και τις περιοχές που έπεσαν στο «Επίπεδο 3» παραμένει η σύσταση προς τους ανεμβολίαστους Αμερικανούς να αποφεύγουν τα ταξίδια. Μεταξύ αυτών είναι όλες οι χώρες της Ευρώπης, το Ηνωμένο Βασίλειο, το Ισραήλ, η Τουρκία, η Αυστραλία, το Χονγκ Κονγκ, η Ιαπωνία, η Νότια Κορέα και η Ρωσία. Στο «Επίπεδο 3» παραμένουν οι ΗΠΑ, το Μεξικό και ο Καναδάς.

Σύμφωνα με το περιοδικό Forbes, μέχρι την περασμένη εβδομάδα, 89 χώρες παρέμεναν στο «Επίπεδο 4» και μεταξύ αυτών ήταν σχεδόν ολόκληρη η ευρωπαϊκή ήπειρος.

Tags
Back to top button