Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΥΓΕΙΑ

Κορονοϊός: Επτά παραμένουν τα κρούσματα στην Ελλάδα

Επτά παραμένουν τα επιβεβαιωμένα κρούσματα κοροναϊού στην Ελλάδα, όπως ανέφερε στη σημερινή ενημέρωση των ιατρικών συντακτών ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας, καθηγητής Λοιμωξιολογίας, Σωτήρης Τσιόδρας.

Σε καλή κατάσταση οι επτά νοσηλευόμενοι στα νοσοκομεία αναφοράς σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Επίσης, πήραν εξιτήριο από το νοσοκομείο Σωτηρία δυο συμπολίτες μας που είχαν επαναπατριστεί από την Κίνα.

Όπως επισήμανε ο κ. Τσιόδρας, η κατάσταση της υγείας των 7, που νοσηλεύονται σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, είναι καλή.

Ενημέρωσε επίσης έως σήμερα έχουν γίνει 570 διαγνωστικοί έλεγχοι για την παρουσία του νέου κορονοϊού σε ύποπτα περιστατικά, ενώ οι δύο που επαναπατρίστηκαν από τη Ιαπωνία πήραν εξιτήριο από το «Σωτηρία» μετά από πολλούς αρνητικούς ελέγχους.

Ο περιορισμός της εξάπλωσης του ιού εξαρτάται άμεσα από τα μέτρα της ατομικής και συλλογικής ευθύνης που λαμβάνουμε, υπογράμμισε ο κ. Τσιόδρας, δεν υποτιμάμε τον κίνδυνο, προστατεύουμε τις ευπαθείς ομάδες, όπως γιαγιάδες και παππούδες, ανθρώπους με χρόνια νοσήματα, καρδιαγγειακά και αναπνευστικά νοσήματα, καρκινοπαθείς.

Δράσαμε καθ' υπερβολήν για να προστατεύσουμε τα παιδιά, τόνισε, εξηγώντας το κλείσιμο δεκατριών από τα σχολεία στα οποία μπήκε προσωρινό λουκέτο.

 

Tags
Back to top button