Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Κορονοϊός-Βέλγιο: Το lockdown αυξάνει τις γεννήσεις

400 με 500 περισσότερα μωρά, σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, αναμένεται να γεννηθούν στους επόμενους μήνες στο Βέλγιο, σύμφωνα με τις προβλέψεις της μεγαλύτερης μαιευτικής μονάδας της χώρας που βρίσκεται στην Αμβέρσα. Τα «μωρά της δεύτερης καραντίνας» προβλέπεται ότι θα «φτάσουν» τον Ιούλιο και τον Αύγουστο, ενώ ήδη γεννιούνται αυτά της πρώτης περιόδου του κορονοϊού.

«Συνήθως δεν μπορούμε να εντοπίσουμε τέτοιες εκρήξεις σε μια ακριβή περίοδο, αλλά αυτός ο αριθμός των 400 έως 500 είναι μια πρόγνωση με βάση τις περιπτώσεις εγκυμοσύνης που βρίσκονται σε εξέλιξη», αναφέρει ο Δρ Γιόχαν Βίμερχ, εκπρόσωπος της Φλαμανδικής Ένωσης Μαιευτικής και Γυναικολογίας.

Παράλληλα αναφέρει ότι «είχαμε οικονομικές κρίσεις στο πρόσφατο παρελθόν, μια τρομοκρατική απειλή που διήρκεσε πολύ και γενικά περιόδους αβεβαιότητας για πολλούς ανθρώπους. Κανένα από αυτά δεν είχε καμία επίδραση στα ποσοστά εγκυμοσύνης. Αλλά αυτή τη φορά έχουμε μια κρίση κατά την οποία μένουμε στο σπίτι. Κανονικά, οι άνθρωποι δεν μένουν μέσα κατά τη διάρκεια μιας κρίσης. Υποψιαζόμαστε έντονα ότι αυτό το αποτέλεσμα είναι ένας παράγοντας τώρα».

Τέλος ο δρ Βίμερχ σημειώνει ότι οι μαιευτικές κλινικές είναι έτοιμες να ανταποκριθούν στις νέες απαιτήσεις.

Tags
Back to top button