Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Κορωνοϊός: Αρνητική στο πρώτο τεστ η Μέρκελ

Η καγκελάριος ωστόσο συνεχίσει να ελέγχεται καθημερινά και την Τρίτη θα κάνει και δεύτερο τεστ. 

Όπως διευκρίνισε νωρίτερα  ο κ. Ζάιμπερτ, η Άνγκελα Μέρκελ παρέμενε από την Κυριακή σε προληπτική καραντίνα, καθώς ο γιατρός που την εμβολίασε την Παρασκευή κατά του πνευμονιόκοκκου βρέθηκε θετικός στον Covid-19.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σήμερα, Δευτέρα η καγκελάριος συμμετείχε τηλεφωνικώς στη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, ενώ θα λάβει μέρος και στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο, το οποίο θα πραγματοποιηθεί ούτως ή άλλως με τηλεδιάσκεψη στις 26 Μαρτίου.

Ο Γερμανός εκπρόσωπος ανέφερε ακόμη ότι πολλοί αρχηγοί κρατών και κυβερνήσεων, καθώς και πολλοί ξένοι πρέσβεις, έστειλαν τις ευχές τους στην καγκελάριο.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, ο Στέφεν Ζάιμπερτ δήλωσε ότι ο ίδιος ούτε θα μείνει σε καραντίνα ούτε θα εξεταστεί για τον κορωνοϊό, καθώς, όπως είπε, δεν συγκαταλέγεται στις κατηγορίες εκείνες για τις οποίες δίδονται τέτοιες οδηγίες.

Tags
Back to top button