Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΥΓΕΙΑ

Κορωνοϊός: Ακυρώνεται και ο ημιμαραθώνιος του Παρισιού

Στον ημιμαραθώνιο του Παρισιού είχαν δηλώσει συμμετοχή 44.000 δρομείς. Οι Γάλλοι αποφάσισαν την ακύρωση του ως μέτρο πρόληψης του κορωνοϊού.

Η ανακοίνωση έρχεται αφότου η γαλλική κυβέρνηση διέταξε την ακύρωση «συγκεντρώσεων άνω των 5.000 ατόμων» σε κλειστούς χώρους καθώς και ορισμένες εξωτερικές εκδηλώσεις.

Ο υπουργός Υγείας της Γαλλίας, Ολιβιέρ Βεράν, δήλωσε ότι οι ακυρώσεις εξωτερικών εκδηλώσεων θα επηρέαζαν τις συγκεντρώσεις σε ανοικτούς χώρους όπου θα «υπάρχει ανάμειξη με πληθυσμούς από περιοχές που επλήγησαν από τον κορωνοϊό».

Ωστόσο, το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου των γαλλικών ποδοσφαιρικών αγώνων της Ligue 1 δεν επηρεάζεται και θα προχωρήσει όπως είχε προγραμματιστεί, τόνισε. Εξάλλου, οι αγώνες αυτοί δεν πραγματοποιούνται στις περιοχές της Γαλλίας που πλήττονται περισσότερο από τον κορωνοϊό και συγκεκριμένα την περιοχή Oise βόρεια του Παρισιού και το χωριό La Balme-de-Sillingy στη νοτιοανατολική περιοχή Haute-Savoie.

73 τα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού στην Γαλλία

Ο υπουργός Υγείας ανέφερε πως έχουν καταγραφεί 16 νέες περιπτώσεις κορωνοϊού στην Γαλλία, με τον αριθμό των προσβεβλημένων ατόμων από τα τέλη Ιανουαρίου να ανέρχεται στα 73. Δύο άνθρωποι έχασαν την ζωή τους, ένας δάσκαλος ηλικίας 60 ετών και ένας Κινέζος τουρίστας ηλικίας 80 ετών.

Tags
Back to top button