Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Κωνσταντινούπολη: Βγήκαν για το Gay Pride παρά την απαγόρευση - Και οι αρχές έβγαλαν την αστυνομία... (βίντεο)

Η τουρκική αστυνομία εκτόξευσε δακρυγόνα για να διαλύσει το πλήθος που είχε συγκεντρωθεί στο κέντρο της Κωνσταντινούπολης για την Πορεία Υπερηφάνειας (Pride), ενώ προχώρησε και σε προσαγωγές ατόμων που ήθελαν να συμμετάσχουν σε αυτήν την εκδήλωση που είχε απαγορευτεί από τις τοπικές αρχές.

Σε πλάνα του πρακτορείου Reuters αστυνομικοί διακρίνονται να σπρώχνουν και να τραβούν ανθρώπους, ορισμένοι εκ των οποίων κρατούσαν σημαίες στα χρώματα του ουράνιου τόξου. Η συγκέντρωση γινόταν σε μια πάροδο της κεντρικής Λεωφόρου Ιστικλάλ.

 

Σύμφωνα με αναφορές τοπικών μέσων, προσήχθησαν περίπου 20 άνθρωποι. Μεταξύ αυτών ήταν και ένας φωτορεπόρτερ.
 

Tags
Back to top button