Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΔΙΕΘΝΗ

Κωνσταντινούπολη: 17 οι νεκροί από τη φονική κατάρρευση της πολυκατοικίας

Αυξάνεται ο αριθμός των νεκρών. Οι σωστικές αρχές κατάφεραν να απεγκλωβίσουν 14 άτομα ενώ άλλα 17 έχασαν την ζωή τους.

Ο αριθμός των νεκρών από την κατάρρευση μιας οκταώροφης πολυκατοικίας στην Κωνσταντινούπολη αυξήθηκε στους 17, σύμφωνα με σημερινές δηλώσεις του υπουργού Υγείας Φαχρετίν Κοτσά.

Η πολυκατοικία κατέρρευσε στην συνοικία Καρτάλ της Κωνσταντινούπολης την Τετάρτη.

Προηγούμενα, είχε αναφερθεί ότι από την κατάρρευση σκοτώθηκαν 14 άνθρωποι κι άλλοι 14 είχαν τραυματιστεί, ενώ υπήρχαν και 11 αγνοούμενοι.

Τα συνεργεία διάσωσης εξακολουθούν να ερευνούν τα ερείπια της πολυκατοικίας.

“Ο αριθμός των νεκρών αυξήθηκε στους 17,” δήλωσε ο Κοτσά στους δημοσιογράφους.

Tags
Back to top button