Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Κωνσταντίνος Φίλης: Μεγάλοι κερδισμένοι ΗΠΑ και Κίνα από τον πόλεμο στην Ουκρανία (Βίντεο)

Μεγάλοι κερδισμένοι ΗΠΑ και Κίνα από τον πόλεμο στην Ουκρανία δηλώνει ο διεθνολόγος Κωνσταντίνος Φίλης, στον Real FM.

Ο Γ' Παγκόσμιος Πόλεμος έχει ξεκινήσει! Το νέο μοντέλο παγκοσμιοποίησης που αναδύεται από την Ουκρανία

Μεγάλοι χαμένοι φυσικά η Ουκρανία, η Ρωσία αλλά και η Ευρώπη συμπληρώνει ο καθηγητής μιλώντας στους Γιώργο Χουδαλάκη και Γιάννη Μιχελάκη. 

Στους μεγάλους ωφελημένους και η Τουρκία μιας και πούλησε τα χαρτιά της σωστά αποδεικνύοντας όπως εξηγεί ο kος Φίλης ότι τα περί απομονωμένης Τουρκίας δεν είχαν και πολύ βάση. 

Έχει μπλέξει ο Πρόεδρος Πούτιν στην Ουκρανία εκτιμά ο καθηγητής. Πιθανόν να θέλει να απεμπλακεί ο Ρώσος Πρόεδρος αλλά αυτό δεν είναι καθόλου εύκολο αυτή τη στιγμή εκτιμά επίσης ο καθηγητής. 

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε το Μια σταλιά ιστορία και επικαιρότητα 

Tags
Back to top button