Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Αθλητισμός

Κολύμβηση: «Έσπασε» τα χρονόμετρα ο Απόστολος Χρήστου (βίντεο)

O Aπόστολος Χρήστου σπάει τα χρονόμετρα και τερματίζει πρώτος στον δεύτερο ημιτελικά στα 100 μέτρα πρόσθιο.

Ο 25χρονος πρωταθλητής, σε απίστευτη φόρμα, πετυχαίνει χρόνο 52.09 που είναι ο καλύτερος και στις δύο ημιτελικές σειρές και τον χρήζει φαβορί για το χρυσό μετάλλιο στον αυριανό τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος κολύμβησης της Βουδαπέστης.

Το 52.09 αποτελεί ρεκόρ αγώνων και φυσικά πανελλήνιο ρεκόρ, γεγονός που δείχνει ότι ο Απόστολος Χρήστου είναι σε εξαιρετική κατάσταση και έτοιμος να φέρει τη μεγάλη διάκριση.

Είναι η πρώτη φορά που ο Απόστολος Χρήστου προκρίνεται σε τελικό παγκοσμίου πρωταθλήματος.

 

Tags
Back to top button