Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κοινωνικός τουρισμός: Οι προτιμήσεις των δικαιούχων τον Αύγουστο (πίνακας)

Έκανε ρεκόρ ο κοινωνικός τουρισμός τον Αύγουστο. Από την 1η έως και τις 31 Αυγούστου ενεργοποιήθηκαν 71.332 επιταγές σε τουριστικά καταλύματα και 8.718 επιταγές ακτοπλοϊκής μετακίνησης, σύμφωνα με τον ΟΑΕΔ.

Συγκεκριμένα, 51.363 επιταγές του βελτιωμένου και ενισχυμένου προγράμματος κοινωνικού τουρισμού 2020-2021 που ξεκίνησε την 1η Αυγούστου, καθώς και 19.969 επιταγές του προγράμματος κοινωνικού τουρισμού 2019-2020, που παρατάθηκε έως τις 31 Οκτωβρίου 2020, ενεργοποιήθηκαν σε τουριστικά καταλύματα σύμφωνα με τον ΟΑΕΔ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ενδεικτικά, οι 25 περιφερειακές ενότητες με το μεγαλύτερο αριθμό ενεργοποιημένων επιταγών τον Αύγουστο επισυνάπτονται. Όπως αναφέρει ο ΟΑΕΔ, τον Αύγουστο του 2019, είχαν ενεργοποιηθεί 19.129 επιταγές κοινωνικού τουρισμού σε τουριστικά καταλύματα της χώρας μας. Επιπλέον, ενεργοποιήθηκαν 20.068 επιταγές του προγράμματος κοινωνικού τουρισμού 2019-2020 κατά το διάστημα Ιουνίου-Ιουλίου 2020. Δηλαδή, τους καλοκαιρινούς μήνες πήγαν διακοπές συνολικά 91.400 δικαιούχοι και ωφελούμενοι κοινωνικού τουρισμού.

Για αναλυτικές πληροφορίες, τους όρους και τις προϋποθέσεις του προγράμματος, καθώς και πλήρεις οδηγίες για τη διαδικασία ενεργοποίησης των επιταγών, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν την ηλεκτρονική διεύθυνση του ΟΑΕΔ. 

Tags
Back to top button