Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Ελληνική Πολιτική

Κ.Μητσοτάκης: «Να τελειωνουμε με την τρομοκρατία» (φωτό)

Σε δημοσίευση του στο Twitter, ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυρ. Μητσοτάκης, σημείωσε πως: «25 χρόνια μετά τη δολοφονία του Θάνου Αξαρλιάν και ακόμα συζητάμε τα αυτονόητα» και πρόσθεσε: «Το χρωστάμε στη μνήμη του να τελειώνουμε με την τρομοκρατία».

Ο Θάνος Αξαρλιάν δολοφονήθηκε από τη 17 Νοέμβρη στη συμβολή των οδών Βουλής και Καραγιώργη Σερβίας σαν σήμερα, το 1992: Στόχος των τρομοκρατών που έβαλαν με ρουκέτα ήταν ο τότε υπουργός Οικονομικών Γιάννης Παλαιοκρασσάς. Ο Θάνος Αξαρλιάν που εργαζόταν στην οικογενειακή επιχείρηση (χρυσοχοείο) στην οδό Περικλέους είχε βρεθεί τυχαία στο σημείο και ο θάνατός του ήταν ακαριαίος.

Δείτε το tweet του:

Tags
Back to top button