Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Ελληνική Πολιτική

Κυβέρνηση: «Αν δεν είστε καλά παιδιά την Πρωτοχρονιά θα επεκτείνουμε το lockdown – Αν υπακούσετε κάτι μπορεί να γίνει»

Σε απίστευτες δηλώσεις και προχωρούν λοιμωξιολόγοι και κυβέρνηση, οι οποίοι πλέον με «σαδιστικό» τρόπο απειλούν και «παίζουν» με τους ψυχολογικά και οικονομικά κατεστραμμένους πολίτες για το πότε μπορεί να λήξει το locdkown.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας δήλωσε χθες πως την Πρωτοχρονιά θα ισχύσουν τα ίδια μέτρα με τα Χριστούγεννα και ότι αν οι πολίτες υπακούσουν μπορεί να ανοίξει ο δρόμος για άρση του lockdown, αν όχι θα γίνει νέα παράταση του lockdown! 

Οι δυνάμεις ασφαλείας έχουν θέσει σε πλήρη εφαρμογή τον επιχειρησιακό της σχεδιασμό για τις ημέρες των εορτών με αυστηρούς ελέγχους, έντονη αστυνομική παρουσία στους δρόμους και μπλόκα «στρατιωτικού τύπου» σε διόδια και εισόδους και εξόδους πόλεων, σε ΚΤΕΛ και κόμβους οδικών δικτύων.

Όπως, δηλαδή, εορτάστηκαν τα φετινά Χριστούγεννα κάτω από πρωτόγνωρες συνθήκες, με απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 22:00 έως τις 05:00, με SMS στο 13033 με τον κωδικό 6 για τη μετακίνηση προς και από το χριστουγεννιάτικο τραπέζι και με τη σύσταση για έως 9 άτομα από δύο οικογένειες στο εορταστικό τραπέζι έτσι θα γίνει και την Πρωτοχρονιά.

Παράλληλα, οι καταναλωτές θα κάνουν τις αγορές τους για τα τελευταία δώρα του έτους με τη μέθοδο του click away, καθώς το λιανεμπόριο παραμένει σε αναστολή. Επίσης, και για τα Χριστούγεννα τέθηκαν αυστηροί περιορισμοί, ώστε να μην υπάρξει συγχρωτισμός στα σπίτια. Έτσι, δεν επιτρεπόταν η συγκέντρωση σε σπίτια περισσοτέρων των 9 ατόμων προερχομένων από δύο οικογένειες, ενώ ίσχυε και η απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 22:00 έως τις 5 το πρωί.

 

Tags
Back to top button