Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κιλκίς: Έστησε ολόκληρο «σούπερ μάρκετ» ναρκωτικών στο σπίτι του

Διπλό «χτύπημα» στην διακίνηση ναρκωτικών κατάφεραν οι αστυνομικοί από το Κιλκίς, που πέρασαν χειροπέδες σε δυο Έλληνες ναρκέμπορους με έδρα την Θεσσαλονίκη. Μάλιστα, ο ένας από τους δυο είχε μετατρέψει το σπίτι του σε... σούπερ μάρκετ ναρκωτικών, καθώς διακινούσε ουσίες για κάθε γούστο.

Ο 55χρονος δράστης εντοπίστηκε σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, όπου οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Κιλκίς διαπίστωσαν ότι είχε κρυμμένες στο σπίτι του μια συσκευασία με κοκαΐνη βάρους 30 γραμμαρίων, πέντε συσκευασίες με κατεργασμένη κάνναβη σε μορφή «σοκολάτας» συνολικού βάρους 881 γραμμαρίων, μια συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 110 γραμμαρίων, μικροποσότητα ηρωίνης και δυο ηλεκτρονικές ζυγαριές. Στο σπίτι κατασχέθηκαν και 465 ευρώ και ο 55χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για διακίνηση ναρκωτικών.

Κιλκίς: Ο «Ακύλας» έπιασε στα πράσα διακινητή κοκαΐνης με όπλα

Σε άλλη επιχείρηση που διενεργήθηκε την ίδια ώρα από αστυνομικούς της Ασφάλειας Παιονίας από το Κιλκίς, εντοπίστηκε σε περιοχή της ανατολικής Θεσσαλονίκης ο δεύτερος διακινητής ηλικίας 40 χρόνων, αλλά δεν συμμορφώθηκε στο σήμα που του έκαναν να σταματήσει για έλεγχο και προσπάθησε να διαφύγει με το όχημα που οδηγούσε.

Όμως, ακινητοποιήθηκε και στην κατοχή του βρέθηκαν δυο «φιξάκια» με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 2,7 γραμμαρίων και κοκαΐνη βάρους 1,6 γραμμαρίου, καθώς και ένας μεταλλικός τρίφτης με υπολείμματα κάνναβης. Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του, βρέθηκαν άλλες τρεις συσκευασίες με κοκαΐνη συνολικού βάρους 51,1 γραμμαρίων, μια συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 103 γραμμαρίων και μια ηλεκτρονική ζυγαριά. Και ο 40χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα που του άσκησε δίωξη για διακίνηση ναρκωτικών.

Tags
Back to top button