Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Ελληνική Πολιτική

Κικίλιας: Ο Τσίπρας κόβει πάνω από 2,5 εκατ. συντάξεις ανερυθρίαστα

Ο Βασίλης Κικίλιας εξαπέλυσε τα πυρά του κατά του πρωθυπουργού, σχετικά με την άρνησή του να δεχθεί την τροπολογία της ΝΔ για τη μη περικοπή των συντάξεων.

«Ο κύριος Τσίπρας κόβει πάνω από 2,5 εκατομμύρια συντάξεις ανερυθρίαστα», είπε ο κ. Κικίλιας στον ΣΚΑΪ και επανέλαβε το αίτημα της ΝΔ για εκλογές το ταχύτερο δυνατόν.

«Το θέμα των συντάξεων δεν λύνεται ανάμεσα σε ένα τσιγάρο κι έναν καφέ, θέλει σοβαρή μελέτη και όπως είπε και ο πρωθυπουργός όλα θα γίνουν στην ώρα τους», είπε από την πλευρά του ο Δημήτρης Μάρδας.

Η Εύη Χριστοφιλοπούλου επισήμανε ότι δεν επιτρέπεται να παίξει ο πρωθυπουργός προεκλογικά παιχνίδια στις πλάτες των συνταξιούχων με αναβολή των περικοπών για έξι μήνες. Αν θέλει πραγματικά να μην περικοπούν οι συντάξεις δεν έχει παρά να υιοθετήσει την πρόταση νόμου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, συμπλήρωσε η βουλευτής.

Tags
Back to top button