Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Ελληνική Πολιτική

«Κεραυνός» από το Mega - Οι όροι του για συμμετοχή στον διαγωνισμό για τηλεοπτικές άδειες

Δεν θα συμμετάσχει το MEGA στο διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες… αν πραγματοποιηθεί μέχρι το τέλος του έτους

Κάθε μέρα που περνάει απομακρύνονται οι ελπίδες για την επιστροφή του MEGA στην κανονικότητα. Μετά και την τελευταία γενική συνέλευση των μετόχων του καναλιού και την τοποθέτηση των νέων μελών στο ΔΣ της εταιρίας… έγινε σχεδόν καθαρό ότι δεν υπάρχει καμία πρόθεση να επισπευσθούν οι διαδικασίες για να ξαναλειτουργήσει ο σταθμός.

Μοιραία λοιπόν το σχέδιο της Grand Thornton για την εξυγίανση του καναλιού θα πεταχτεί στα σκουπίδια και ο σταθμός για όσο αντέχουν οι ελάχιστοι εργαζόμενοι που δίνουν καθημερινά το παρών στις εγκαταστάσεις του, θα συνεχίσει να εκπέμπει μεταδίδοντας χιλιοπαιγμένες σειρές και ταινίες από την πλούσια «βιβλιοθήκη» του. Οταν κουραστούν κι αυτοί και σταματήσουν να πατάνε το «κουμπί» για να παίζει η κασέτα… μαζί τους θα σταματήσει και ο σταθμός.

Μέχρι τότε το μόνο που μπορεί να ταράξει την καταθλιπτική ρουτίνα του σταθμού και όσων εργαζομένων έχουν απομείνει… είναι η προκήρυξη του διαγωνισμού για την αδειοδότηση των καναλιών. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, αν ο διαγωνισμός πραγματοποιηθεί το επόμενο διάστημα ή πιο σωστά, μέχρι το τέλος του έτους το MEGA δεν θα συμμετάσχει! Αντίθετα, αν ο διαγωνισμός μετατεθεί για το επόμενο έτος, δηλαδη για κάποια στιγμή μέσα στο 2018, οι πιθανότητες αυξάνονται να συμμετάσχει, χωρίς και πάλι να μπορεί κανείς να το πει με απόλυτη βεβαιότητα. Δεδομένου ότι δεν αποτελεί προτεραιότητα για τους μετόχους του η κατάσταση στο κανάλι και γενικότερα η εξυγίανση και συνέχιση της λειτουργίας του!

Πηγή: enimerosi24.gr

Tags
Back to top button