Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Κεφαλονιά: «Ευρώ, ευρώ» φώναζαν οι ληστές που επιτεθήκαν με πρωτοφανή αγριότητα σε οικογένεια

Απίστευτη ήταν η αγριότητα σε ληστεία που σημειώθηκε στην Άσσο της Κεφαλονιάς.

Συγκεκριμένα κουκουλοφόροι εισέβαλαν σε σπίτι ,χτύπησαν με μαγκούρες και λοστούς και έδεσαν όλα τα μέλη της οικογένειας, ενώ στη συνέχεια εξαφανίστηκαν.

Τις φωνές τους άκουσε ένας γείτονας, ο οποίος μπήκε στο σπίτι να τους λύσει, ενώ κάλεσε και την αστυνομία.

Τέσσερα άτομα μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Αργοστολίου, ενώ σοβαρά τραυματισμένος είναι ο ιδιοκτήτης του σπιτιού.

Σύμφωνα με τα όσα είπε στο inkefalonia, ο ιδιοκτήτης εστιατορίου Αντώνης Χρυσάφης οι κουκουλοφόροι χτυπούσαν τον ίδιο, τη σύζυγό του, την κόρη του και τον γαμπρό του με λοστούς και σιδερένιες μαγκούρες, με σκοπό να αποσπάσουν ένα μεγάλο χρηματικό ποσό.

«Κατά τις 5 η ώρα ξύπνησα και είδα κάποιους με σιδερένιες μαγκούρες, κουκούλες και καπέλο και άρχισαν να με βαράνε. Αντιστάθηκα και ίσως αυτό ήταν το λάθος μου. Με έριξαν κάτω μου πάτησαν το κεφάλι, προσπάθησα να τραβήξω του ενός την κουκούλα και ίσως να του έχω προκαλέσει αμυχές. Δεν μίλησαν μεταξύ τους για να καταλάβω αν είναι Έλληνες ή ξένοι, μόνο είπαν ευρώ, ευρώ» ήταν τα λόγια του από το κρεβάτι του Γενικού Νοσοκομείου Κεφαλονιάς και συνεχίζει εξοργισμένος για το μένος που δέχθηκε από τους ληστές: «Αν είχα όπλο στο σπίτι θα τους πυροβολούσα και ας πήγαινα 100 χρόνια μέσα. Μας χτύπησαν πολύ άγρια και εμένα και τους υπόλοιπους, τον γαμπρό μου τον χτύπησαν στο πίσω μέρος του κεφαλιού του» ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

 

Tags
Back to top button