Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Καθηγητής Φίλης: Να πάψουμε να είμαστε «οι δεδομένοι» για τους συμμάχους έναντι της αναθεωρητικής Τουρκίας

Ο καθηγητής Ευρωπαϊκών Θεμάτων και Δρ. Γεωπολιτικής Γιώργος Φίλης, μιλάει στο ραδιοφωνικό σταθμό 98.4 για το νέο κύμα της Τουρκικής επιθετικότητας στο Αιγαίο, αλλά και την ανάγκη η Ελλάδα να πάψει έστω και τώρα να θεωρείται ο «δεδομένος» για τους συμμάχους μας στο ΝΑΤΟ και ειδικά από τις ΗΠΑ, την ώρα που όλοι «χαϊδεύουν» μια Τουρκία  που στρέφεται σχεδόν αποκλειστικά εκτός από το  Βόρειο Ιράκ και την Συρία, έναντι της Ελλάδας και της Κύπρου.

Καθηγητής Φίλης: H Τουρκία λόγω Ουκρανίας δεν πρόκειται να συμμαζευτεί

Ο κ. Φίλης  αναφέρεται ακόμη στην αντιαεροπορική- πυραυλική άμυνα των νησιών μας με σαφείς υπογραμμίσεις για τα όρια των τοποθετήσεων μας έναντι των μεγάλων παικτών ισχύος.

Υποστηρίζει ότι οι εξελίξεις στην Ουκρανία, οδηγούν σε πυροδότηση εξελίξεων και δυτικότερα, ενώ όπως εκτίμησε οι καταστάσεις έχουν πάρει πλέον χαρακτηριστικά παγκόσμιας αναμέτρησης σε πρώτη φάση δια αντιπροσώπων, αλλά η περαιτέρω κλιμάκωση είναι το πιθανότερο σενάριο.

Tags
Back to top button