Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Καταστροφή για τα F-35: Η RAF ακυρώνει την παραγγελία 90 μαχητικών!

Οπλικά Συστήματα • 08/03/2021 - 21:51
Καταστροφή για τα F-35: Η RAF ακυρώνει την παραγγελία 90 μαχητικών!

Το "κατέρριψε" το Tempest

Κόβει το πρόγραμμα των F-35 η βρετανική Αεροπορία σύμφωνα με πληροφορίες των Sunday Times.

Η Βρετανία θα μείνει μόνο με 48 F-35B ακυρώνοντας παραγγελία 90 F-35A! Συνολικά βρετανική Αεροπορία και το Ναυτικό ήταν να παραγγείλουν 138 F-35A και F-35B.

Τώρα όμως και σύμφωνα με τα δημοσιεύματα το σχέδιο αυτό αλλάζει, καθώς περικόπτεται κατά 90 μαχητικά ο αριθμό των συνολικών F-35!

Αιτιολογία, αφενός ότι η Βρετανία θέλει να διαθέσει τα σχετικά κονδύλια στην ανάπτυξη του Tempest του μαχητικού 6ης γενιάς και αφετέρου ότι θα διατίθενται όλο και περισσότερα κονδύλια στην ανάπτυξη UAV τα οποία θα αντικαθιστούν τα επανδρωμένα μαχητικά.

Μέχρι στιγμής η Αεροπορία και το Ναυτικό έχουν παραλάβει 21 F-35B με τα 18 να βρίσκονται στην Βρετανία και τα υπόλοιπα τρία στις ΗΠΑ για δοκιμές.]

Tags
Back to top button