Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΥΓΕΙΑ

Κατασχέσεις 4,6 τόνων ντομάτας με υπολείμματα φυτοφαρμάκων

Ντομάτες που εισήγαγαν δύο επιχειρήσεις εμπορίου αγροτικών προϊόντων από την Ιταλία και την Αλβανία, συνολικού βάρους 4.602 κιλών, κατάσχεσαν οι ελεγκτές τροφίμων του τμήματος Ποιοτικού & Φυτοϋγειονομικού Ελέγχου της διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά.


Ειδικότερα, έπειτα από ελέγχους και δειγματοληψίες στις ντομάτες και μετά από εργαστηριακή εξέταση, ανιχνεύτηκαν υπολείμματα φυτοπροστατευτικών προϊόντων σε συγκεντρώσεις μεγαλύτερες από τα ανώτατα επιτρεπτά όρια.

Τα προϊόντα αποσύρθηκαν άμεσα από την κατανάλωση και καταστράφηκαν σύμφωνα με τις διατάξεις της ισχύουσας νομοθεσίας.

Όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά, οι έλεγχοι και οι δειγματοληψίες τροφίμων θα συνεχιστούν με εντατικούς ρυθμούς και το επόμενο χρονικό διάστημα σε όλη την τροφική αλυσίδα και σε όλα τα σημεία πώλησης, «προκειμένου να διατίθενται στην κατανάλωση ποιοτικά και ασφαλή τρόφιμα».

Tags
Back to top button