Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Κατάρρευση πολυκατοικίας στη Φλόριντα: Μυστήριο με κλήσεις αγνοουμένων στα παιδιά τους

Για πέντε ημέρες τα μέλη μιας οικογένειας έλαβαν τουλάχιστον 20 κλήσεις από το σταθερό του ζευγαριού που βρίσκεται δίπλα στο κρεβάτι του – «Νιώθουμε απελπισμένοι, δεν ξέρουμε τι έχει συμβεί»

Μυστηριώδεις τηλεφωνικές κλήσεις από το σταθερό τηλέφωνο των παππούδων που αγνοούνται μετά την κατάρρευση κτηρίου στη Φλόριντα δέχονται μέλη της οικογένειας. Για την ακρίβεια, υποστηρίζουν ότι έλαβαν τουλάχιστον 20 κλήσεις μετά την καταστροφή.

Η Dianne Ohayon ανέφερε ότι νωρίς τη Δευτέρα, η οικογένεια απέκτησε ελπίδες, όταν η μικρότερη αδελφή της έλαβε τηλεφώνημα από το σταθερό των γονιών τους, Myriam και Arnie Notkin. Μάλιστα, όπως είπε στον ιστότοπο του «The Post», δέχεται τρομακτικές κλήσεις κάθε ημέρα, για πέντε ημέρες μετά την κατάρρευση. Όλες είναι στατικές και δεν ακούγεται τίποτα.

Ανιψιός της Dianne ανέφερε ότι επικοινώνησε με την αστυνομία για να εντοπίσει τι ακριβώς συμβαίνει, για πέντε ημέρε. Από εκείνη τη στιγμή έχουν εντοπιστεί 11 νεκροί και περίπου 150 εξακολουθούν να αγνοούνται. Η οικογένεια εξηγεί ότι στις τηλεφωνικές κλήσεις δεν ακούγεται κανείς στην άλλη άκρη της γραμμής. Αν και περιμένουν, στο τέλος το κλείνουν καθώς τίποτα δεν συμβαίνει.

 

«Νιώθουμε απελπισμένοι αλλά περιμένουμε»

«Δεν ξέρουμε τι να σκεφτούμε ή τι συμβαίνει», λένε, προσθέτοντας ότι κάθονται και περιμένουν. «Νιώθουμε απελπισμένοι» προσθέτουν. Ωστόσο, υπάρχουν στιγμές που προσπαθούν να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους, ευελπιστώντας σε πληροφορίες. «Περιμένουμε κάθε μέρα. Οι μέρες είναι μεγάλες, αλλά περιμένουμε. Κάθε μέρα η ίδια διαδικασία», λένε.

Σύμφωνα με υπηρεσία αναγνώρισης κλήσεων, τα τηλέφωνα προέρχονται από το διαμέρισμα των ηλικιωμένων αγνοούμενων, ενώ η συσκευή βρίσκεται δίπλα στο κρεβάτι. Μέχρι στιγμής, δεν έχουν λάβει επαρκείς εξηγήσεις για το τι ακριβώς συμβαίνει. «Ίσως ζητούν βοήθεια. Δεν ξέρουμε», λένε, ενώ άγνωστο παραμένει αν οι έρευνες των αρχών οδήγησαν σε κάποιο συμπέρασμα.

Η οικογένεια παρακολουθεί συνεχώς τις ενημερώσεις των μέσων ενημέρωσης, ενώ έχουν επισκεφθεί το σημείο που κατέρρευσε η πολυκατοικία, χωρίς να έχουν πάρει απαντήσεις για τους δικούς τους ανθρώπους, ηλικίας 87 και 81 ετών.

 

Tags
Back to top button