Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Κατάρρευση κτηρίου στην Κίνα: Στους 53 ο τραγικός απολογισμός των θυμάτων

Το οκταώροφο κτήριο, όπου στεγάζονταν ξενοδοχείο, διαμερίσματα και κινηματογράφος, κατέρρευσε την 29η Απριλίου στη συνοικία Ουανγκτσένγκ της πόλης Τσανγκσά, της πρωτεύουσας της επαρχίας Χουνάν, από ακόμη απροσδιόριστη αιτία. Ο προηγούμενος απολογισμός έκανε λόγο για 26 νεκρούς.

Κίνα: 26 νεκροί από την κατάρρευση κτιρίου στην Τσανγκσά

Σύμφωνα με την κινεζική δημόσια τηλεόραση CCTV, η επιχείρηση έρευνας και διάσωσης «τερματίστηκε». Το πρακτορείο ειδήσεων Νέα Κίνα μετέδωσε πως διασώθηκαν συνολικά 10 άνθρωποι.

Εκατοντάδες μέλη σωστικών συνεργείων συμμετείχαν τις τελευταίες ημέρες στην επιχείρηση εντοπισμού δεκάδων αγνοουμένων.

Ένδεκα άνθρωποι, ανάμεσα ο ιδιοκτήτης του ακινήτου και τα μέλη ομάδων επιθεωρητών της πολεοδομίας, συνελήφθησαν μετά την κατάρρευση του ακινήτου, σύμφωνα με τις αρχές στην Τσανγκσά.

Οι καταστροφές του είδους είναι συχνές στην Κίνα, όπου οι έλεγχοι σε ακίνητα φέρνουν στο φως σε πολλές περιπτώσεις παραβιάσεις των πολεοδομικών κανονισμών.

Tags
Back to top button