Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Οικονομια

Καταγγελία για τις 120 δόσεις - Δείτε τις προσαυξήσεις

Μεγάλες προσαυξήσεις στο ποσό που καλείται να πληρώσει τελικά ο οφειλέτης που θα κάνει χρήση των 120 δόσεων, καταγγέλλει γνωστός χρήστης του twitter.

Και αποκαλύπτει ταυτόχρονα, ότι ακόμα και αν κάποιος ρυθμίσει τα χρέη του προς την εφορία, δεν παίρνει φορολογική ενημερότητα, έως ότου εξοφλήσει όλο το ποσό.

Το παράδειγμα που δίνει είναι χαρακτηριστικό. Για οφειλή ύψους 52.380 ευρώ, αν ο οφειλέτης κάνει χρήση των 120 δόσεων και κάνει ρύθμιση, καλείται στο τέλος να πληρώσει 60.899 ευρώ, δηλαδή έχει επιβάρυνση 8.519 ευρώ.

Μάλιστα ο χρήστης Georgy Zhukov παραθέτει και πίνακα που εξηγεί το παράδειγμα.

Γράφει ο Georgy Zhukov:
«Οι περιβόητες και πολυδιαφημιζομενες 120 δόσεις: Οφειλές 52.380€, αν διακανονιστούν και ενταχθούν στο πρόγραμμα, ανέρχονται σε 60,899€, ήτοι επιβάρυνση 8.519. Ακόμα δε, και αν υπαχθούν στη ρύθμιση, δεν λαμβάνεται φορολογική ενημερότητα (!!). Σπεύσατε. Ασύλληπτη ευκαιρία!».


 

Tags
Back to top button