Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καταγγελία 51χρονης στην Λιβαδειά: Την βίασε ο πρώην σύντροφος της σε ερημική τοποθεσία

51χρονη κατήγγελλε στην Αστυνομία πως έπεσε θύμα ενδοοικογενειακής βίας και βιασμού από τον 48χρονο πρώην σύντροφο της.

Ο βιασμός φέρεται να έγινε στις 12 Οκτωβρίου του περασμένου έτους, όταν ο πρώην σύντροφός της την παρέσυρε με το αυτοκίνητό του σε ερημική τοποθεσία στη Λιβαδειά και αφού την χτύπησε άσχημα και της έσκισε τα ρούχα, την οδήγησε στο σπίτι που διέμενε ο ίδιος στην ευρύτερη περιοχή και τη βίασε.

Επιπλέον η 51χρονη κατήγγειλε ότι από τον Ιανουάριο του 2023 και μέχρι το ανωτέρω περιστατικό ο 48χρονος την κακοποιούσε συστηματικά στο σπίτι που έμεναν μαζί σε περιοχή των Εξαρχείων.

Ενημερώθηκε ο εισαγγελέας, ο οποίος ζήτησε από το Τμήμα ΔΕΕ Λιβαδειάς, να διερευνήσει την καταγγελία της γυναίκας. Ο 48χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες έχει απασχολήσει και παλαιότερα για ενδοοικογενειακή βία.
 

Tags
Back to top button