Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Καταδίωξη με πυροβολισμούς στα Εξάρχεια τη νύχτα

Καταδίωξη, μετά από περιστατικό με πυροβολισμούς, σημειώθηκε στις δύο τα ξημερώματα της Τετάρτης στα Εξάρχεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες 10 άτομα – πιθανότατα μέλη αντίπαλων συμμοριών νονών της νύχτας – ενεπλάκησαν σε κανονική μάχη! Κάτοικοι ακούγοντας τους πυροβολισμούς ειδοποίησαν την αστυνομία. Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ συνέλαβαν, ύστερα από πεζή καταδίωξη στην οδό Μαυρομματαίων τρεις ενόπλους Αλβανικής καταγωγής.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν τρία πιστόλια των 9μμ και χρηματικό ποσό. Σύμφωνα με την αστυνομία οι δυο από τους τρεις αλβανούς είναι σεσημασμένοι. Ο ένας για υποθέσεις μαστροπείας και απαγωγές και ο άλλος για εκβιασμούς αφού είχε συλληφθεί το 2015 όταν είχε γίνει η εξάρθρωση της συμμορίας των νονών της Ηλιούπολης!

Αρχηγός αυτής της συμμορίας είναι ένας δολοφονημένος μπράβος. Και οι τρεις κρατούνται και ανακρίνονται, ενώ γίνονται και έρευνες στα σπίτια τους. Οι αστυνομικοί περιμένουν και τα αποτελέσματα από την βαλλιστική εξέταση στα όπλα που είχαν πάνω τους.

Tags
Back to top button