Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Καρέ-καρέ τα πρώτα λεπτά από το μακελειό στο Λονδίνο

Λίγα λεπτά πριν από την έναρξη της της που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο έξι ανθρώπων και τον τραυματισμό τουλάχιστον άλλων 30 ένας οδηγός ταξί στο Λονδίνο κατάφερε και την κατέγραψε καρέ-καρέ.

Στο βίντεο φαίνεται το λευκό βαν στο οποίο επέβαιναν οι τρεις τρομοκράτες να έχει σταματήσει πάνω στο πεζοδρόμιο αφού λίγα λεπτά νωρίτερα έχει σαρώσει ανυποψίαστους πεζούς.

Όπως φαίνεται τη στιγμή που καταγράφονταν αυτές οι εικόνες κανείς δεν είχε αντιληφθεί ακόμα το μέγεθος της επίθεσης μιας και η κυκλοφορία δείχνει να διεξάγεται κανονικά.

Υπενθυμίζεται ότι και οι τρεις τρομοκράτες, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, έπεσαν νεκροί από τα πυρά των αστυνομικών που έφτασαν στο σημείο οχτώ λεπτά μετά την πρώτη ενημέρωση από πολίτες.

 

 

Tags
Back to top button