Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Καλλιθέα: Θρίλερ με τις δύο σορούς που εντοπίστηκαν σε διαμέρισμα - Το δωμάτιο ήταν αναστατωμένο

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες σχετικά με τις δύο σορούς που εντοπίστηκαν το βράδυ της Τρίτης, σε προχωρημένη σήψη σε διαμέρισμα στην Καλλιθέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την περασμένη Τετάρτη διαμαρτύρονταν οι ένοικοι της πολυκατοικίας της οδού Αγίων Πάντων για τη δυσοσμία μέσα από το διαμέρισμα.

Όταν οι αστυνομικοί μπήκαν στο διαμέρισμα με τη βοήθεια κλειδαρά βρήκαν τις δύο σορούς, ενός άνδρα περίπου 70 ετών και μιας γυναίκας 60 ετών.

Βάσει πληροφοριών, ο άνδρας αντιμετώπιζε κινητικά προβλήματα και η γυναίκα ήταν αυτή που τον φρόντιζε.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες το δωμάτιο όπου βρέθηκαν οι δύο σοροί ήταν αναστατωμένο αλλά δεν εντοπίστηκαν ίχνη διάρρηξης.

Σύμφωνα με την περιγραφή η, γυναίκα βρέθηκε νεκρή μπροστά στο κρεβάτι σκεπασμένη από τη μέση και πάνω ενώ το κεφάλι της ήταν κάτω από μια καρέκλα ενώ η σορός του άνδρα βρέθηκε δίπλα στο κρεβάτι με το ένα του πόδι επάνω στο στρώμα.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι στο κρεβάτι υπήρχε και ένα λευκό σεντόνι με μεγάλες κηλίδες αίματος.

Η αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα καθώς οι πληροφορίες αυτές αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο όχι φυσικού θανάτου.

Tags
Back to top button