Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Καλίν εναντίον της Ελλάδας: "Παραβιάζει τα δικαιώματα των προσφύγων"

Ο εκπρόσωπος του Τούρκου προέδρου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Ιμπραχίμ Καλίν, δήλωσε ότι η μεταναστευτική κρίση θα συνεχιστεί όσο ο πόλεμος μαίνεται στη Συρία και εξέφρασε την ελπίδα η ηγεσία της ΕΕ να αντιμετωπίσει το θέμα στην προσεχή σύνοδο κορυφής.

«Η ελπίδα μας και η προσδοκία μας είναι οι ηγέτες της ΕΕ να πάρουν την πρωτοβουλία και να αντιμετωπίσουν αυτό το ζήτημα της μετανάστευσης σοβαρά», σε πάνελ που διοργανώθηκε δεξαμενή σκέψης στην Άγκυρα.

Αναφερόμενος στη σύνοδο κορυφής της ΕΕ στις 25-26 Μαρτίου, όπως μεταδίδει για το ethnos. gr η Μαρία Ζαχαράκη προέτρεψε τους ηγέτες της ΕΕ να ασχοληθούν και με το ζήτημα της μετανάστευσης, πέρα από τις σχέσεις Τουρκίας-ΕΕ, την κατάσταση στην ανατολική Μεσόγειο και τις σχέσεις με τη Ρωσία.


Ο Ιμπραχίμ Καλίν κατηγόρησε την Ελλάδα για κατάφωρη παραβίαση των νόμων με τον τρόπο που διενεργεί τις επαναπροωθήσεις προσφύγων/μεταναστών προς την Τουρκία το τελευταίο διάστημα, όπως επίσης και τους ηγέτες των χωρών-μελών που κλείνουν τα μάτια τους –όπως είπε- μπροστά στο γεγονός για χάρη της ευρωπαϊκής αλληλεγγύης.

Tags
Back to top button