Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Οικονομια

Καλά πάμε! Δείτε πόσο αυξήθηκε το δημόσιο χρέος αντί να μειωθεί

Ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε λέει ο φιλόσοφος λαός όπου στην περίπτωση του ελληνικού χρέους συμβαίνουν και τα δύο.

Η απορία βέβαια είναι γιατί ο τσίπρας πανηγυρίζει λέγοντας ότι πλέον η χώρα έχει «πρόσωπο», και μπορεί να βγει στις αγορές ενώ έχει αποδεχθεί και το επιχείρημα ότι το χρέος είναι βιώσιμο.

Το 2009 όταν ανέλαβε τη διακυβέρνηση της χώρας ο Γ. Παπανδρέου και μας οδήγησε στο πρώτο μνημόνιο αμέσως μετά το δημόσιο χρέος ανέρχονταν στα 301 δις ευρώ. Στο τέλος του 2017 παρά τις απομειώσεις και το κούρεμα, που είχε κάνει ο Βενιζέλος το χρέος ήταν 328,7 δις. Στο τέλος του 2018, το ΥΠΟΙΚ μας ενημερώνει ότι το χρέος έχει φτάσει στα 358,98 δις ευρώ, μια αύξηση κατα 30,2 δις ευρώ. Δηλαδή πάμε μια χαρά(!)

Αν μέχρι τώρα χρειάστηκαν 4 μνημόνια που ξεκίνησαν με τα 301 δις τώρα με τα 358,98 πόσα θα χρειαστούν;

Μια απλή μέθοδος των τριών θα σας βοηθήσει.

Tags
Back to top button