Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Κακοκαιρία και το Σάββατο σε πολλές περιοχές της χώρας – Πιθανές καταιγίδες στην Αττική

Πέφτει η θερμοκρασία και υπάρχει υψηλή πιθανότητα μέχρι και σποραδικών καταιγίδων αύριο στην Αττική.


Τα φαινόμενα, τα οποία το μεσημέρι και το απόγευμα πιθανόν να είναι κατά τόπους έντονα, από το βράδυ θα εξασθενήσουν. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 18 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και καταιγίδες. Τα φαινόμενα, τα οποία πιθανόν να είναι κατά τόπους έντονα, τη νύχτα πρόσκαιρα θα εξασθενήσουν. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 15 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και καταιγίδες. Τα φαινόμενα κατά διαστήματα στην κεντρική Μακεδονία και το μεσημέρι και το απόγευμα στις υπόλοιπες περιοχές θα είναι κατά τόπους έντονα. Πρόσκαιρη εξασθένηση τη νύχτα. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 15 έως 27 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και βαθμιαία σποραδικές καταιγίδες, οι οποίες το μεσημέρι και το απόγευμα στην Ήπειρο, τη δυτική Στερεά, τη δυτική Πελοπόννησο και πιθανόν τα νησιά του Ιονίου θα είναι κατά τόπους ισχυρές. Οι άνεμοι δυτικοί, βορειοδυτικοί 3 με 4 και στα νότια τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 16 έως 27 βαθμούς Κελσίου.


Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και καταιγίδες. Τα φαινόμενα κατά διαστήματα στη Θεσσαλία, τις Σποράδες, την κεντρική και ανατολική Στερεά, την Εύβοια και το μεσημέρι και απόγευμα στην ανατολική Πελοπόννησο θα είναι έντονα. Οι άνεμοι στα βόρεια μεταβλητοί 3 με 4 και στα νότια δυτικοί, νοτιοδυτικοί 4 τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 16 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, οι οποίες είναι πιθανό το μεσημέρι και το απόγευμα να είναι κατά τόπους ισχυρές. Βελτίωση τη νύχτα. Οι άνεμοι δυτικοί, νοτιοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 18 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, οι οποίες κατά διαστήματα στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου είναι πιθανό να είναι ισχυρές. Οι άνεμοι από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 και στα νότια πρόσκαιρα έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 19 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Κακοκαιρία μέχρι και την Τρίτη

Την Κυριακή (17/06) άστατος ο καιρός κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα το μεσημέρι και το απόγευμα, κυρίως στα ηπειρωτικά, τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, την Κρήτη και πιθανόν τα νοτιότερα νησιά του Ιονίου θα είναι κατά τόπους ισχυρά. Οι άνεμοι στα δυτικά και νότια δυτικοί, βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα νότια υπόλοιπα μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Τη Δευτέρα (18/06) και την Τρίτη (19/06) ο καιρός άστατος κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα, τα οποία το μεσημέρι και το απόγευμα κυρίως στα ηπειρωτικά, τα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη θα είναι κατά τόπους ισχυρά, από το βράδυ της Τρίτης βαθμιαία στα δυτικά και τα βόρεια θα εξασθενήσουν. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στο Αιγαίο τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Tags
Back to top button