Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κακοκαιρία Daniel: Ποιες περιοχές αντιμετωπίζουν πρόβλημα με το ρεύμα; - Τι αναφέρει η ΔΕΔΔΗΕ



Προβλήματα ηλεκτροδότησης αντιμετωπίζουν από την κακοκαιρία Daniel αρκετές περιοχές του νομού Μαγνησίας και των Σποράδων λόγω εκτεταμένων ζημιών που έχει υποστεί το δίκτυο.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΔΕΔΔΗΕ για την ενημέρωση των πολιτών εφιστά την προσοχή όλων στους κινδύνους που διατρέχουν από αγωγούς και κολόνες που βρίσκονται στο έδαφος.

Η Ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ

Mε αφορμή την κακοκαιρία Daniel που πλήττει αρκετές περιοχές της χώρας μας, ο ΔΕΔΔΗΕ ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι αυτή την ώρα συνεχίζονται τα προβλήματα ηλεκτροδότησης κυρίως στο Βόλο, στο Πήλιο και σε άλλες περιοχές του νομού Μαγνησίας καθώς και στις Σποράδες.

Η σφοδρή κακοκαιρία και οι πρωτοφανείς βροχοπτώσεις έχουν προκαλέσει εκτεταμένες ζημιές στο δίκτυο ηλεκτροδότησης αυτών των περιοχών. Όλο το τεχνικό προσωπικό του ΔΕΔΔΗΕ αλλά και των συνεργαζόμενων εταιριών βρίσκεται από την πρώτη στιγμή σε επιφυλακή, αντιμετωπίζοντας ωστόσο πολύ μεγάλες δυσκολίες για την αποκατάσταση των ζημιών λόγω των δυσμενών συνθηκών που επικρατούν στις πληγείσες περιοχές.

Ο ΔΕΔΔΗΕ προειδοποιεί όλους τους πολίτες να μην προσεγγίζουν σε καμία περίπτωση αγωγούς, κολόνες ή άλλα στοιχεία του Δικτύου τα οποία είτε βρίσκονται στο έδαφος είτε παρουσιάζουν εμφανείς ζημιές, αλλά να ειδοποιήσουν άμεσα τις βλάβες στο 800 400 4000 ή το Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής τους.

Tags
Back to top button